Culinaire wijncursus ‘Koken naar wijn’

U bent hier

De praktijkgerichte, culinaire cursus 'Koken naar wijn' is nieuw. U leert onder leiding van twee professionele chefs en een sommelier de fijne kneepjes van het combineren van wijn en spijs. Ook leert u koken naar de wijn toe, waarbij de wijn de basis vormt en het gerecht hierop wordt afgestemd.

Aan het eind van deze drie sessies bent u in staat om uw favoriete wijn uit de wijnkelder te halen en daar een heerlijk diner bij te koken.

De cursus vindt plaats in Proef en Kookstudio Den Haag, waar u zelf aan de slag gaat om de opgedane kennis in de praktijk toe te passen. U eindigt de cursus met het koken van een viergangen menu, afgestemd op een door u geselecteerde wijn.

Cursusdata: 29 oktober, 5 en 12 november 2009
Tijd: 19.00 - 22.00 uur, met uitloop.
Kosten: € 295,- incl. btw (gerechten, wijnen en cursusmateriaal inbegrepen)
Aanmelden: info@wijninstituut.nl, onder vermelding van Koken naar wijn
Meer informatie: http://www.wijnspijscursus.nl/

Heerlijk genieten van wijn

Nieuwste wijnreviews

Rode wijn voor de kerst:...

ProefnotitieDeze schitterende karakteristieke Spaanse rode wijn,heeft een intense dieprode kleur en een pittig karakter. Uitbundige en intense geur met... Lees verder
3

AH Bonus Kuentz-Bas Alsac...

Het is lente! En omdat de afgelopen winter zo mild is geweest kunnen we nu al genieten van de eerste witte asperges. Niet die uit Peru die je het hele jaar kan... Lees verder
2

Rode wijn voor de kerst:...

Proefnotitie Schitterende Grande Reserve van het wijnhuis Pierre Baptiste. Dit jaar bekroond met twee mooie zilveren medailles op Munds Vini 2014 &... Lees verder
4

Casa Safra Ucles DO Verde...

ProefnotitieCasa Safra gaat altijd voor topkwaliteit en kiest voor elke wijn het gebied dat het optimale uit de druif haalt. Niet voor niets is deze Verdejo... Lees verder
3