Culinaire wijncursus ‘Koken naar wijn’

U bent hier

De praktijkgerichte, culinaire cursus 'Koken naar wijn' is nieuw. U leert onder leiding van twee professionele chefs en een sommelier de fijne kneepjes van het combineren van wijn en spijs. Ook leert u koken naar de wijn toe, waarbij de wijn de basis vormt en het gerecht hierop wordt afgestemd.

Aan het eind van deze drie sessies bent u in staat om uw favoriete wijn uit de wijnkelder te halen en daar een heerlijk diner bij te koken.

De cursus vindt plaats in Proef en Kookstudio Den Haag, waar u zelf aan de slag gaat om de opgedane kennis in de praktijk toe te passen. U eindigt de cursus met het koken van een viergangen menu, afgestemd op een door u geselecteerde wijn.

Cursusdata: 29 oktober, 5 en 12 november 2009
Tijd: 19.00 - 22.00 uur, met uitloop.
Kosten: € 295,- incl. btw (gerechten, wijnen en cursusmateriaal inbegrepen)
Aanmelden: info@wijninstituut.nl, onder vermelding van Koken naar wijn
Meer informatie: http://www.wijnspijscursus.nl/

Heerlijk genieten van wijn

Nieuwste wijnreviews

Muscadet Côtes de Grandli...

Proefnotitie wijnhuisDeze complexe en zuivere Muscadet past uitstekend bij producten uit de zee zoals schaal- en schelpdieren. De ziltige en zuivere smaak... Lees verder
4

Witte wijn voor de kerst:...

ProefnotitieBlinkend fris goudgeel. Rijk en complexe geur met citrus, kruidige perzik, geroosterde eik en een vleug ceder. Mondvullend breed en krachtig van... Lees verder
4

Rode wijn voor de kerst P...

ProefnotitieFruitige blend van Alicante, Cabernet Sauvignon en merlot. Een echte toscaan zoals een Toscaan behoort te zijn. Je proeft de kruiden en het fruit... Lees verder
5

Wijn proefpakket: Proef d...

De zon begint nu toch echt eindelijke te schijnen. Een uitstekend moment voor de medewerkers van WijnReview.nl voor een eerste review van een wijnpakket. We... Lees verder
4