Castello di Cigognola Barberasso Barbera - legermente appassite

U bent hier

Wijnreview
Klik hier voor de laagste prijs
  • €11.98
  • Wijnvoordeel

Diepgeworteld in de betoverende Provincia di Pavia, ontvouwt Castello di Cigognola zijn meesterwerk. Te midden van uitgestrekte wijngaarden, gedrenkt in zonneschijn, gedijen met zorg geselecteerde barberadruiven die de essentie van het unieke terroir omarmen. Het wijnhuis, een harmonieuze samensmelting van eeuwenoude tradities en innovatieve technieken, presenteert met trots de vintage 2018, beoordeeld met een indrukwekkende 90/100 door James Suckling. appassimento-techniek Deze wijn onderscheidt zich door de toepassing van de appassimento-techniek, waarbij de druiven uitgebreide zonovergoten uren op de wijnstok doorbrengen en een gedeeltelijke fermentatie ondergaan. Een zorgvuldige rijping van tien maanden in 600-liter tonneaux vaten voegt een verfijnde dimensie toe aan deze Barberasso. De resulterende symfonie van rijpe wilde aardbeien, rode vruchten en de intrigerende combinatie van zoetheid en natuurlijke barbera-frisheid belichaamt de unieke geest van Castello di Cigognola, een

Meer informatie - Bestel deze wijn online €11.98

Heerlijk genieten van wijn

Nieuwste wijnreviews

Blackhawk Merlot Central...

"If anyone orders Merlot, I'm leaving. I'm NOT drinking any fucking Merlot!". Een bekende quote van het personage van Miles Raymond voor iedereen die de wijn-... Lees verder
4

Witte wijn voor de kerst:...

ProefnotitieBlinkend fris goudgeel. Rijk en complexe geur met citrus, kruidige perzik, geroosterde eik en een vleug ceder. Mondvullend breed en krachtig van... Lees verder
4

La Pauline Noir de Noirs...

La Pauline is gemaakt van het meest paarszwarte en dus rijpste fruit van de oogst 2013. Een rijke, geconcentreerde La Pauline die deels gerijpt is op eiken. 60... Lees verder
3

Ricardo Sanz Menade Las O...

ProefnotitieDeze zalige en fraaie Verdejo komt van de fameuze Rueda wijn-producent Ricardo Sanz. Authentieke en Biologisch wijnbouw gebaseerd op het unieke... Lees verder
4