Castello di Cigognola Barberasso Barbera - legermente appassite

U bent hier

Wijnreview
Klik hier voor de laagste prijs
  • €11.98
  • Wijnvoordeel

Diepgeworteld in de betoverende Provincia di Pavia, ontvouwt Castello di Cigognola zijn meesterwerk. Te midden van uitgestrekte wijngaarden, gedrenkt in zonneschijn, gedijen met zorg geselecteerde barberadruiven die de essentie van het unieke terroir omarmen. Het wijnhuis, een harmonieuze samensmelting van eeuwenoude tradities en innovatieve technieken, presenteert met trots de vintage 2018, beoordeeld met een indrukwekkende 90/100 door James Suckling. appassimento-techniek Deze wijn onderscheidt zich door de toepassing van de appassimento-techniek, waarbij de druiven uitgebreide zonovergoten uren op de wijnstok doorbrengen en een gedeeltelijke fermentatie ondergaan. Een zorgvuldige rijping van tien maanden in 600-liter tonneaux vaten voegt een verfijnde dimensie toe aan deze Barberasso. De resulterende symfonie van rijpe wilde aardbeien, rode vruchten en de intrigerende combinatie van zoetheid en natuurlijke barbera-frisheid belichaamt de unieke geest van Castello di Cigognola, een

Meer informatie - Bestel deze wijn online €11.98

Heerlijk genieten van wijn

Nieuwste wijnreviews

Rode wijn voor de kerst:...

Proefnotitie Excellente Rioja Reserva van de zeldzaam mooie oogst 2009. Blinkt uit door zijn satijnzachte structuur en romige vanille nuances. Na 18 maanden... Lees verder
5

Pico Cuadro 'Origina...

Proefnotitie wijnhuisIntens dik donker roodpaars met zwarte kern. Topkleur. Serieus en intens van geur met donkere vleeskersen, zwarte bessen, nobel nieuw... Lees verder
3

La Pauline Noir de Noirs...

La Pauline is gemaakt van het meest paarszwarte en dus rijpste fruit van de oogst 2013. Een rijke, geconcentreerde La Pauline die deels gerijpt is op eiken. 60... Lees verder
3

Castillo de la Peña Syrah...

De Castillo de la Peña vormt een perfect huwelijk tussen de typische Franse druivensoorten Syrah en Mourvèdre. Van deze druiven worden in Frankrijk de grote... Lees verder
3