Workshop wijn en amuses in restaurant Lepels

U bent hier

amusesOp locatie houdt het Wijninstituut een proeverij in het trendy restaurant Lepels in Schiedam. Eigenaar is Marc Smeets, voormalig chef van hotel Corona in Den Haag. Hij bereidt een aantal heerlijke amuses. Vinoloog en wijndocent Jeroen Margés stemt hierop vervolgens een aantal mooie wijnen af en geeft u uitleg over de diverse combinaties. Wat maakt deze wijn- en spijscombinatie zo bijzonder? En hoe kan ik dit zelf doen?

Jeroen Margés geeft regelmatig wijncursussen en proeverijen. Onder zijn enthousiaste begeleiding geniet u volop van leuke anekdotes en leerzame tips.

Datum: zondag 13 december 2009
Tijd: 15.00 uur (ontvangst met aperitief) –  18.00 uur
Kosten: € 39,50
Locatierestaurant Lepels
Informatie en inschrijving: e-mail naar Jeroen Margés

Heerlijk genieten van wijn

Nieuwste wijnreviews

Las Rocas Viñas Viejas Ga...

De wijn van vandaag komt uit de relatief onbekende Spaanse regio Calatayud. Het dankt zijn naam aan de Moorse heerser Ayub, die er een kasteel liet bouwen en... Lees verder
4

Wijn proefpakket: Proef d...

De zon begint nu toch echt eindelijke te schijnen. Een uitstekend moment voor de medewerkers van WijnReview.nl voor een eerste review van een wijnpakket. We... Lees verder
4

Witte wijn voor de kerst:...

Heerlijk op dronk deze frisdroge, ziltige witte wijn gemaakt van de Albarino druif. In de Spaanse streek Galicië maken ze witte wijnen die behoren tot de... Lees verder
5

Dardano Barolo DOCG Piemo...

Proefnotitie Barolo is eigenlijk de Rolls Royce onder de Italiaanse wijnen, ze worden gemaakt in de Noord-italiaanse Piëmonte streek rondom het stadje Barolo.... Lees verder
4