Workshop wijn en amuses in restaurant Lepels

U bent hier

amusesOp locatie houdt het Wijninstituut een proeverij in het trendy restaurant Lepels in Schiedam. Eigenaar is Marc Smeets, voormalig chef van hotel Corona in Den Haag. Hij bereidt een aantal heerlijke amuses. Vinoloog en wijndocent Jeroen Margés stemt hierop vervolgens een aantal mooie wijnen af en geeft u uitleg over de diverse combinaties. Wat maakt deze wijn- en spijscombinatie zo bijzonder? En hoe kan ik dit zelf doen?

Jeroen Margés geeft regelmatig wijncursussen en proeverijen. Onder zijn enthousiaste begeleiding geniet u volop van leuke anekdotes en leerzame tips.

Datum: zondag 13 december 2009
Tijd: 15.00 uur (ontvangst met aperitief) –  18.00 uur
Kosten: € 39,50
Locatierestaurant Lepels
Informatie en inschrijving: e-mail naar Jeroen Margés

Heerlijk genieten van wijn

Nieuwste wijnreviews

Ricardo Sanz Menade Las O...

ProefnotitieDeze zalige en fraaie Verdejo komt van de fameuze Rueda wijn-producent Ricardo Sanz. Authentieke en Biologisch wijnbouw gebaseerd op het unieke... Lees verder
4

Chapillon Cuvée Paul - Ca...

Proefnotitie wijnhuisRond, rijp, inpakkend met slierten cassis, viooltjes en vanille; hier zet Fransman Christophe Chapillon zijn beste Spaanse beentje voor.... Lees verder
1

Las Rocas Viñas Viejas Ga...

De wijn van vandaag komt uit de relatief onbekende Spaanse regio Calatayud. Het dankt zijn naam aan de Moorse heerser Ayub, die er een kasteel liet bouwen en... Lees verder
4

Rode wijn: Casa Safra Ter...

Deze schitterende karakteristieke Spaanse rode wijn, bekroond met een gouden medaille op de Berliner Wine Trophy 2013, heeft een intense dieprode kleur en een... Lees verder
3