Pakket vol Michelen ster wijnen

U bent hier

Pakket vol Michelen ster wijnen

Bij de Wijnbeurs vindt u nu een heerlijk wijnpakket voor bij elk diner, plus een voucher om bij diverse Michelin* restaurant voordelig te diner. Voor thuis kunt u genieten van de favoriete wijnen van onze klanten. Met La Pauline Les Fêtes, de gelimiteerde cuvée, de meest bestelde Cabernet Sauvignon van Blackhawk en een frisse Sauvignon Blanc. Plus u krijgt een heerlijke magnumfles Chianti cadeau. Dit pakket is nu in de aanbieding voor €39.

Klik hier voor de aanbieding van wijnbeurs

 

Het pakket bevat de volgende wijnen:

1 fles 2013 La Pauline Les Fêtes Merlot-Cabernet Pays d'Oc Frankrijk
Les Fêtes: Exclusieve Top-Cuvée La Pauline voor de Feestdagen. Een stevige dinerwijn gemaakt van 50% Merlot, 50% Cabernet Sauvignon, extra lang op eiken gerijpt. Speciaal gebotteld voor de feestdagen: 'Les Fêtes'. Heerlijk bij een mooi stuk rood vlees, kruidige stoofpot of oude kaas. Zeer beperkt beschikbaar!

2 flessen 2012 Blackhawk Blue Label Cabernet Sauvignon Lodi Californië Verenigde Staten
De nummer 2 in de Kassa Cabernet Sauvnignon Wijntest met Harald Hamersma, Nicolaas Klei en Ellen Dekkers. Hamersma noemt het een wijn die indruk maakt! Zwarte bessen Cabernet Sauvignon uit Californië met allure! Ook deze nieuwe jaargang van de Blue Label doet niet onder voor zijn voorganger en heeft dan ook een gouden medaille gewonnen op de Berliner Wein Trophy. Past goed bij (wilde) eendenborst, hert of fazant.

2 flessen 2013 Le Commandeur Sauvignon Blanc IGP Pays d'Oc Frankrijk
Heerlijk zuiver, sappig en verfrissend van smaak. Een typische strakdroge, knisperende Sauvignon Blanc van de verpletterende oogst fris wit in 2013. Le Commandeur staat voor een karaktervolle Sauvignon Blanc met een uitstekende kwaliteit-prijsverhouding en is de meest geliefde Sauvignon Blanc in het Wijnbeurs assortiment.

1 Magnumfles 2013 Feudo di Arcadia Chianti Riserva (1,5 liter) t.w.v. € 20,-
Chianti Riserva van gerenommeerd wijnmaker Castellani uit topjaar 2010. Traditioneel gemaakt met 45 maanden kelderrijping waarvan 24 maanden op eiken vaten. Harmonische, stijlvolle en romige Riserva met lengte en karakter.

Gratis Deluxebox Michelin Restaurants Voucher t.w.v. € 75,-*

Alle basiskennis over wijn gebundeld in één handig, gestructureerd en eenvoudig te gebruiken boek. Geschikt voor zowel de absolute beginner die net zijn eerste fles gekocht heeft als de gevorderde kenner op zoek naar diepgaande informatie. De auteurs snijden tientallen heel concrete onderwerpen aan. Wat is wijn? Hoe smaakt goede wijn? Wat is het beste glas? Hoe wijn met gerechten combineren? Hoe lees je een wijnetiket? Hoe maakt men witte wijn? De samenstellers van dit basisboek bezitten diploma's van de hoogste wijnopleidingen in de wereld. De kennis hier meegegeven is dan ook gebaseerd op professionele knowhow. En vooral, het boek is er gekomen door de passie van deze mensen voor deze wonderlijke drank.

Heerlijk genieten van wijn

Nieuwste wijnreviews

Rode wijn voor de kerst:...

Tajapiera - Amarone della Valpolicella DOC 2009 Proefnotitie Amarone is amor. Vloeibare liefde uit Italië. Behoort zonder twijfel tot het beste rood van de... Lees verder
5

Vega Fiel Cava Brut - 100...

Proefnotitie wijnhuisCava is dé sprankelende trend van 2015. En dat is niet voor niets want deze prachtige mousserende wijn uit het Spaanse Pénedès wordt op... Lees verder
4

AH Bonus Kuentz-Bas Alsac...

Het is lente! En omdat de afgelopen winter zo mild is geweest kunnen we nu al genieten van de eerste witte asperges. Niet die uit Peru die je het hele jaar kan... Lees verder
2

Cauthas Poggio Nardone IG...

Stevig warm donkerrood met zwarte kern. Intens en luxe van geur met zwoelkruidige zwarte kersen, cassis en nuances van mokka en cacao van getoast eiken. Vol,... Lees verder
3