Pagus Bisano Valpolicella Ripasso Superiore 37.5CL

U bent hier

Wijnreview
Klik hier voor de laagste prijs

Het verschil tussen de 'gewone' Ripasso en de Ripasso Superiore van Pagus Bisano is 6 maanden extra houtrijping. De normale Ripasso rijpt namelijk 12 maanden op hout en de Superiore 18 maanden. De wijn wordt gemaakt van de druiven corvina veronese en rondinella. De normale basis-Valpolicella krijgt een tweede vergisting op de most (schillen, pitten en takjes) van de Amarone. Hierdoor krijgt deze fruitige wijn extra power. Je proeft zwarte bessenjam, rijpe kersen en vanille. Heerlijk bij pasta met wild zwijn worstjes of bij oude Italiaanse kaas. Alcoholpercentage: 13,5%. Inhoud: 37.5cl.

Meer informatie - Bestel deze wijn online €5.99

Heerlijk genieten van wijn

Nieuwste wijnreviews

Chapillon Cuvée Paul - Ca...

Proefnotitie wijnhuisRond, rijp, inpakkend met slierten cassis, viooltjes en vanille; hier zet Fransman Christophe Chapillon zijn beste Spaanse beentje voor.... Lees verder
1

Château de Caraguilhes Co...

Proefnotitie wijnhuis'Karakteristieke Zuid-Franse kruidigheid hier, vrolijk rijp rood fruit, een vleug die de enkeling die dat nog kent aan een goede cubaan... Lees verder
3

Vega Fiel Cava Brut - 100...

Proefnotitie wijnhuisCava is dé sprankelende trend van 2015. En dat is niet voor niets want deze prachtige mousserende wijn uit het Spaanse Pénedès wordt op... Lees verder
4

Rode wijn voor de kerst:...

Proefnotitie Excellente Rioja Reserva van de zeldzaam mooie oogst 2009. Blinkt uit door zijn satijnzachte structuur en romige vanille nuances. Na 18 maanden... Lees verder
5