Mandrarossa Cartagho Jeroboam 300CL

U bent hier

Wijnreview
Klik hier voor de laagste prijs
  • Mandrarossa
  • Sicilië
  • €85.00
  • Gall & Gall

De druif nero d’avola komt – zoals de naam al zegt – uit het plaatsje Avola in het oosten van Sicilië. Aan de andere kant van het eiland, vlakbij het plaatsje Menfi, wordt de Carthago gemaakt door Mandrarossa. Een 100% nero d’avola die 12 maanden rijpt op eikenhouten vaten. Hij is intens en aromatisch met de smaak van zwarte bessen, kersen, dadels en pijnboompitten. Een heerlijke wijn om te schenken bij geroosterde lamsschouder, wild of oude kazen. Alcoholpercentage: 14,00%. Inhoud: 300cl.

Meer informatie - Bestel deze wijn online €85.00

Heerlijk genieten van wijn

Nieuwste wijnreviews

La Pauline Noir de Noirs...

La Pauline is gemaakt van het meest paarszwarte en dus rijpste fruit van de oogst 2013. Een rijke, geconcentreerde La Pauline die deels gerijpt is op eiken. 60... Lees verder
3

Rode wijn: Baron d'E...

De Franse wijnen afkomstig uit het Middellandse zee gebied (Languedoc-Roussillon) zijn uiterst charmant en verleidelijk. Wij vonden voor u de schitterende rode... Lees verder
3

Ricardo Sanz Menade Las O...

ProefnotitieDeze zalige en fraaie Verdejo komt van de fameuze Rueda wijn-producent Ricardo Sanz. Authentieke en Biologisch wijnbouw gebaseerd op het unieke... Lees verder
4

Pico Cuadro 'Origina...

Proefnotitie wijnhuisIntens dik donker roodpaars met zwarte kern. Topkleur. Serieus en intens van geur met donkere vleeskersen, zwarte bessen, nobel nieuw... Lees verder
3