Barão de Vilar Colheita Tawny Port in kist selectie 2012, 2013, 2014

U bent hier

Wijnreview
Klik hier voor de laagste prijs
  • €115.79
  • Wijnvoordeel

#html-body [data-pb-style=A8TWRT1]{justify-content:flex-start;display:flex;flex-direction:column;background-position:left top;background-size:cover;background-repeat:no-repeat;background-attachment:scroll;margin:0 0 10px;padding:0}Port is een zoete, rijke versterkte wijn die gemaakt wordt van vele druivensoorten die alleen in Portugal zijn aangeplant. Men onderbreekt de gisting door wijnalcohol toe te voegen. Hierdoor behoudt de wijn zijn restsuiker en krijgt hij daarnaast een hoog alcoholpercentage. Port staat niet voor een enkele wijn, maar voor een hele serie wijnen met verschillende stijlen en smaken. Dit komt door de vele verschillende productiemethodes die men kan hanteren. Tawny Port, zoals je die aantreft in deze unieke collectie van Barão de Vilar, rijpt minimaal drie jaar op eikenhouten vaten. In die tijd krijgt de port een diepe taankleur en een steeds zachtere smaak. Een Tawny Port is harmonisch en ongecompliceerd. Ook heeft deze versterkte wijn duidelijk waarneembare

Meer informatie - Bestel deze wijn online €115.79

Heerlijk genieten van wijn

Nieuwste wijnreviews

AH Bonus Kuentz-Bas Alsac...

Het is lente! En omdat de afgelopen winter zo mild is geweest kunnen we nu al genieten van de eerste witte asperges. Niet die uit Peru die je het hele jaar kan... Lees verder
2

Las Rocas Viñas Viejas Ga...

De wijn van vandaag komt uit de relatief onbekende Spaanse regio Calatayud. Het dankt zijn naam aan de Moorse heerser Ayub, die er een kasteel liet bouwen en... Lees verder
4

Mousserende wijn: Goldish...

Deze frisse en licht mousserende rosé wijn is onweerstaanbaar. Helder roze van kleur met een fijne mousse. Frisse lichtzoete smaak met het aroma van... Lees verder
3

Dardano Barolo DOCG Piemo...

Proefnotitie Barolo is eigenlijk de Rolls Royce onder de Italiaanse wijnen, ze worden gemaakt in de Noord-italiaanse Piëmonte streek rondom het stadje Barolo.... Lees verder
4