Mandrarossa Cavadiserpe 75CL

U bent hier

Wijnreview
Klik hier voor de laagste prijs

Cavadiserpe is een Siciliaanse landwijn gemaakt van de druiven alicante bouschet (60%) en merlot. Alicante bouschet is een teinturier. Dit wil zeggen dat het vruchtvlees en het sap van de druif rood is. Dit geeft donker gekleurde wijnen. De druiven komen uit het westen van Sicilië en staan aangeplant op een kalkrijke bodem. Mandrarossa Cavadiserpe rijpt 6 maanden op eikenhouten vaten. Je proeft pruimenjam, specerijen, drop en tijm. Intens met stevige tannines. Heerlijk om te schenken bij lamskoteletten met rozemarijn. Alcoholpercentage: 13,50%. Inhoud: 75cl.

Meer informatie - Bestel deze wijn online €16.58

Heerlijk genieten van wijn

Nieuwste wijnreviews

Rode wijn voor de kerst:...

Proefnotitie Schitterende Grande Reserve van het wijnhuis Pierre Baptiste. Dit jaar bekroond met twee mooie zilveren medailles op Munds Vini 2014 &... Lees verder
4

Dardano Barolo DOCG Piemo...

Proefnotitie Barolo is eigenlijk de Rolls Royce onder de Italiaanse wijnen, ze worden gemaakt in de Noord-italiaanse Piëmonte streek rondom het stadje Barolo.... Lees verder
4

Château Tour du Foussat...

Proefnotitie wijnhuisIn het verre kielzog van Sauvignon Blanc wint diens blauwrozegrijs getinte broertje Sauvignon Gris aan populariteit. Voor het eerst... Lees verder
2

La Pauline Noir de Noirs...

La Pauline is gemaakt van het meest paarszwarte en dus rijpste fruit van de oogst 2013. Een rijke, geconcentreerde La Pauline die deels gerijpt is op eiken. 60... Lees verder
3