Masi Campofiorin Appaxximento 75CL

U bent hier

Wijnreview
Klik hier voor de laagste prijs

De bijzondere ripasso van Masi Campofiorin is een klasse apart. Ripasso wordt meestal gemaakt door wijn nog eens op de droesem van Amarone wijn te laten vergisten. Voor de wijn worden lokale druiven gebruikt zoals corvina (70%) en rondinella en molinara. BIj Masi krijgt de wijn de bijzondere smaak door de extra vergisting met een kwart hoeveelheid gedroogde druiven die zo’n 6 weken in de zon hebben gelegen. Dat geeft de wijn extra kracht. Masi noemt deze methode Appaxximento. Alcoholpercentage: 13%. Inhoud: 75cl.

Meer informatie - Bestel deze wijn online €15.98

Heerlijk genieten van wijn

Nieuwste wijnreviews

Witte wijn voor de kerst:...

Heerlijk op dronk deze frisdroge, ziltige witte wijn gemaakt van de Albarino druif. In de Spaanse streek Galicië maken ze witte wijnen die behoren tot de... Lees verder
5

La Pauline Noir de Noirs...

La Pauline is gemaakt van het meest paarszwarte en dus rijpste fruit van de oogst 2013. Een rijke, geconcentreerde La Pauline die deels gerijpt is op eiken. 60... Lees verder
3

Rode wijn voor de kerst:...

D luis R - Rioja Crianza Selección 2011 Proefnotitie De vermelding ‘selección’ slaat op het feit dat de wijnmaker een selectie maakt van de beste percelen bij... Lees verder
3

Las Rocas Viñas Viejas Ga...

De wijn van vandaag komt uit de relatief onbekende Spaanse regio Calatayud. Het dankt zijn naam aan de Moorse heerser Ayub, die er een kasteel liet bouwen en... Lees verder
4