Eigen wijnlijn voor De Librije

U bent hier

24Driesterren restaurant De Librije heeft op donderdag 28 mei haar wijnlijn ‘Kus van Thérèse’ gelanceerd. Tijdens een proeverij en een lunch in het Zwolse restaurant zijn deze wijnen van eigen bodem gepresenteerd en geproefd.

‘Kus van Thérèse’ is een gemeenschappelijk product van restaurant De Librije, wijnmakerij Hof van Twente in Bentelo en wijngoed Gelders Laren. Samen hebben ze een lijn van exclusieve wijnen voor de Librije ontwikkeld. Het gaat om wijnen van Nederlandse bodem.

Gastvrouw en sommelier Thérèse Boer heeft haar eigen stempel op deze wijnen kunnen drukken en ze als het ware bezegeld met haar ‘kus’.

Wijngoed Gelders Laren beheert de wijngaard. Hof van Twente verzorgt de verwerking van de oogst, het vinificatieproces en de botteling van de wijnen.

Het gehele proces van druiventeelt, vinificatie tot zorgvuldige samenstelling van de wijn is gericht op een unieke smaaksensatie die de gerechten van De Librije op geheel eigen wijze completeert.

Dit voorjaar is de lancering van ‘Kus van Thérèse’ edelzoet (solaris), wit (solaris), wit (cabernet Blanc) en rosé (regent). De wijnen worden exclusief geschonken in de Librije en zijn te koop in Librije’s winkel.

Heerlijk genieten van wijn

Nieuwste wijnreviews

Witte wijn: Casa Safra Uc...

Casa Safra gaat altijd voor topkwaliteit en kiest voor elke wijn het gebied dat het optimale uit de druif haalt. Voor deze Verdejo is dit een kleine wijngaard... Lees verder
3

Casa Safra Ucles DO Verde...

ProefnotitieCasa Safra gaat altijd voor topkwaliteit en kiest voor elke wijn het gebied dat het optimale uit de druif haalt. Niet voor niets is deze Verdejo... Lees verder
3

Chapillon Cuvée Paul - Ca...

Proefnotitie wijnhuisRond, rijp, inpakkend met slierten cassis, viooltjes en vanille; hier zet Fransman Christophe Chapillon zijn beste Spaanse beentje voor.... Lees verder
1

Rode wijn voor de kerst:...

Tajapiera - Amarone della Valpolicella DOC 2009 Proefnotitie Amarone is amor. Vloeibare liefde uit Italië. Behoort zonder twijfel tot het beste rood van de... Lees verder
5